Arctic blue omega 3 olie 250ML

23,06

Zeker jonge en oudere dieren zullen veel baat hebben bij dagelijks een portie gezonde omega 3 verzuren. De Arctic blue   heeft daarnaast een van de hoogste EPA en DHA gehaltes. Dat zijn de werkzame stoffen die je in een omega 3 wil hebben om cellen te herstellen.

Makkelijk te doseren door over het voer te schenken of zelf met het bijgevoegde lepeltje. Ook als dressing voor je salade; in je smootie, kwark etc.

Bewaar het na openen in de koelkast zodat de olie niet gaat oxideren/ranzig gaat worden. Binnen een half jaar opmaken

Artikelnummer: EQolie-1 Categorieën: ,

Beschrijving

De meeste mensen en dieren hebben een suboptimale omega 3 : omega 6 verhouding omdat we steeds meer bewerkte voeding eten en te weinig bronnen van omega 3, zoals wilde vette vis.

Sluimerende gezondheidsklachten zullen in de regel door reguliere inzichten niet gauw gelinkt worden aan een fiks tekort aan omega 3 in de cellen. Er zijn enorm veel aanbieders op de markt voor omega 3 en velen hebben producten gemaakt van visolie die  in capsules weggewerkt zit, omdat het te veel naar vis smaakt of zelfs ranzig is. Dat betekent dan ook gewoonweg dat de visolie geen EPA en DHA meer kan bevatten. Gebruik je zelf capsules? snijdt er eens een doormidden en oordeel dan zelf.

Veel honden hebben ook een drastisch tekort aan omega 3 vetzuren in hun lijf. Besef dat brokken met vis of zalmolie daar geen alternatief voor kan zijn; bij verhitting verdwijnt de werkzaamheid. Dus bij brokken kan er niet eens meer omega 3 achter zijn gebleven na de productie. Besef dat analyses van de brok gemaakt zijn VOOR verhitting…dus wat het eindproduct aan vitamines en mineralen bevat is niet duidelijk. En vetoplosbare vitamines zijn heel instabiel wanneer ze in aanraking komen met lucht.

Heel simpel om gewoon een maand uit te proberen en dan zie je echt het verschil wel.

wil je gebruik maken van volume korting of een andere variant bestellen:

kijk dan op de website   actic-bleu 

Extra informatie

Gewicht 400 g
Afmetingen 15 × 19 × 20 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Arctic blue omega 3 olie 250ML” te beoordelen