Over mij:

Het is allemaal begonnen toen ik ontslag kreeg bij mijn laatste werkgever; Nu kon ik iets doen dat ik echt leuk vond! Daarbij werd mijn start een hondenuitlaatservice. Dat was in de tijd dat er amper aanbod was in deze mogelijkheden, dus ik zal al heel snel vol. Daarnaast werd er ook gevraagd of ik cursussen wilde geven en op die manier is de hondenschool van start gegaan. En het gevolg daarvan is, dat je ook gedragstherapie gaat studeren en aanbieden.  

Ik was altijd al een voorstander van soortgeschikte voeding, want doordat ik ben gaan kijken vanuit de behoefte van de hond en niet vanuit het aanbod van de markt kwam ik in aanraking met Rauw en ongemalen vlees voeren. Ook op dat gebied waren er “Vroeguh” nog maar een aantal aanbieders en mijn webshop “Versvoer” is van start gegaan. Deze werd zo druk dat ik afscheid moest gaan nemen van de honden uitlaatservice en later ook de hondenschool. Op zoek naar een mogelijkheid om veel dieren met gedragsproblemen aanvullend te helpen ben ik in aanraking gekomen met de Etherische olie van Young Living. En het is nog steeds een geweldig spannende ontdekkingsreis en deze brengt mij op meer plekken dan ik gedacht had.  

Op dit moment heb ik enorm veel cursussen en opleidingen gedaan om een totaalplaatje te kunnen maken. Ik zie het als een enorme mooie kennisbank die ik in mag zetten omdat alles maatwerk is.