Mogelijkheden

 

Waar kun je mij onder andere voor inschakelen? 

Voor viervoeters; gedragstherapie waarbij ik ook verder kijk en dan in de richting ga van orthomeleculaire  of voedings-hoek. Mijn basis is gevormd door jarenlange gedragstherapie en eigen hondenschool. Ik heb een jaar of 12 een webshop gehad die alleen rauwe diervoeding in het assortiment had; samenstellen van een verantwoord menu of dat nu op basis is van kant en klaar gemalen of ongemalen items; dat is allemaal mogelijk. Voedingsintolleratie en of allergieën; kijken naar wat de hond wel en niet kan verdragen en waardoor dit veroorzaakt wordt, veel allergieën beginnen in de darmen, maar ook chronische stress kan een begin ervan zijn. Ik heb bij Holistische praktijk Den Hoek de volledige opleiding gedaan om te werken met de connectie sensor; deze kan ik op verschillende manieren inzetten. 

 • Wil je privelessen in gedrag; dan is ook dat een mogelijkheid in mijn agenda

  Opvoedingsoefeningen ofwel gehoorzaamheid kan ook op privé basis: denk daarbij aan oefenen in wandelen zonder trekken of het hier-komen. Een pup die overgevoelig is zal binnen een regulieren opstelling van de hondenschool veel te veel indrukken meekrijgen en daardoor niet goed leren.

  Even een kleine indicatie van tarieven :

  • consult honden gezondheid en/of voeding:   € 60,00 per uur
  • Connectie sensor: blokkades opzoeken en opheffen op energetisch niveau: € 65,00 
  • gedragstherapie aan huis € 65,00 per uur excl. reiskosten (0,27 per km)
  • uitmeten voeding en intolleraties met connectie sensor: € 25,00
  •  online/facetime consult indien mogelijk € 45,00 per uur
  • Privelessen opvoeding per les/half uur € 25,00. 

  Op Humaan gebied kun je mijn hulp wellicht gebruiken als je lichaam wat klachten heeft over jou: daarvoor wil ik je verwijzen naar www.bijzonder-gezonder.nl. Met eenvoudige leefstijl aanpassingen kun je een vitalere levenspad volgen. Ook hiervoor kijk ik naar oorzaak van de oorzaak: 

bijzonder gezonder